05-06-2017: Zwaentje Pietersvoeren

Tweede Pinksterdag, volle bak aan de kerk, het zonnige weer? een fijne groep? een uitdagende rit? niet naar de meubelboulevard? In ieder geval een record opkomst van 13 zielen: Martin, Richard, Frans T en J, Francien en Koen, Esther, Henk, Wil, Chris T, Silvio en Rene.

De route in de link, spreekt voor zich.

De route volgens programma met wat variaties, doel is hoogtemeters sprokkelen en training voor de Alpenrit over een week of drie, naar La Clusaz. De hobbeltjes: de Visweg, Geulhemmer, naar CeK, Zwaentje, Cote de Hagelstein, samen goed voor 82 km en 1000 hm.

Fijn om te zien hoe de groep bij elke klim op elkaar wacht, samen verder, op elkaar letten, bedankt namens iedereen. Onderweg voorbijgestoken door groepje met fietsmaatje van Henk (Martin) en een mooie gele zelfbouw kitcar van collega van Martin (in de link het hele verhaal van idee t/m RDW keuring).

Pauze in Teuven, Modern nog niet wakker dus naar de overburen bij "The Kings Head Inn". Punt van diskussie, de Memorial van komende zaterdag en de voorbereiding op het Alpenweekend.

Terug over Beutenaken en Engber, mooi op tijd weer thuis.

En hier de route: https://connect.garmin.com/modern/activity/1780543882

Maak een Gratis Website met JouwWeb