Bree, lekker snel

Verkiezingsdag tweede kamer en Hub, Ruud, Joep, Hubert, Erna, Mart en Pe hadden nog niet gestemd. Er moest dus een beetje opgeschoten worden vandaag om weer op tijd terug te zijn voor de morele burgerplicht.

Bree was het einddoel dat zou worden bereikt onder een half bewolkte hemel, weinig wind en een prima temperatuur tot max 14 graden. De twee vaste verslaggevers Chris en Wim hadden zich afgemeld en zeer node missen we nu hun gebruikelijke prozaïsche, soms zelfs poëtische weergave van de rit ervaring. Daar heeft uw surrogaat verslaggever nu geen tijd en zin in en dus wordt gemakshalve verwezen naar de Garmin route en mag iedereen daar verder zijn gedachten bij hebben.

Wij hebben zeer genoegzaam gefietst, werden uitgebreid en refererend aan de verkiezingen welkom geheten in de vaste pleisterplaats midden in Bree, moesten twee lekke banden wisselen en onderhielden een door Hub en Pe gedirigeerd hoog bewogen gemiddelde van 26,5 km/u over 95 km.

Op tijd thuis dus om te gaan stemmen en in spanning de verkiezingsuitslagen af te wachten die ongetwijfeld de komende maanden met grote regelmaat onderwerp van discussie tijdens onze pauzes zullen zijn