Zaterdag 11 maart, met veel man aan de start: Zonnig, circa 12 graden en weinig wind. De eerste groep met Hub, Pé, Wim, Chris, Lei, Erna, Ruud, Joep, Sjraar en Frans J, de andere groep met Ben, Jan, Wim, Toos, Gene, George, Giel en Louwrens. Dus meer dan 30 procent van alle leden van de club aan de start.

De eerste groep naar Vlodrop, de tweede groep naar Bree, maar dan nu de route andersom. We waren nog niet weg of we zagen Jan O wat rare capriolen uithalen of zijn fiets (Sagan in ons peloton?). Er werd goed doorgereden en nauwelijks getwijfeld over de route. We kwamen dan ook deze keer via het noorden Bree binnen, we waren wel in staat ons standaard café te vinden. Rondje koffie van Louwrens want die was jarig geweest. Op de terugweg hadden we wat meer wind dan op de heenweg, maar we bleven heel gegroepeerd fietsen, en dat helpt. Mooie rit en het was prachtig fietsweer.

PS 1: bij start een nieuwe fiets voor Joep, een bijna nieuwe voor Ruud en Louwrens (3 keer op gereden). De meeste belangstelling was voor de grootte van het grootste blad achter wat bij een club op leeftijd niet vreemd is.

PS 2: de komende week ben ik er niet (2 kleinkinderen blijven logeren, huis in Chicago wordt ingericht). Het wordt goed weer de komende week. De garmin link: