Zondag 20 september familie dag: svp aanmelden als je wilt komen!

Woensdag 19 augustus: memorial tour naar Leudal

Half bewolkt, 22 graden, nauwelijks wind. De memorial tour was een groot succes: opkomst was hoog, circa 40 % van alle leden waren aanwezig! Allemaal in clubtenue, bijna allemaal, en een gezellige sfeer. Koffie en vlaai in Roggel! Vertrokken werd er in twee groepen, het verslag van groep 2 staat na het van groep 1, dan de garmin gegevens en foto’s. Wel jammer voor onze leden die op woensdag moeten werken, volgend jammer wordt het weer een zaterdag, dit was een uitzondering

Groep 1 was 12 man/vrouw sterk: Piet K, Jonkie, Harry M, Toos, Tine, Gerard, Giel, Theo, Wim, Chrit, Ben (part time) en Louwrens. Eerst mijn excuses, ik dacht dat ik de route op mijn garmin had staan , maar dinsdag ook windows 10 er op gezet. De route was foetsie, gelukkig heeft Erna me geholpen (thx) met haar garmin. Het is toch wel leuk dat 12 fietsers allemaal een stukje van de route weten en dat we op deze manier na 56 km op de pauzeplek aankwamen. Helaas wel via de standaard terugweg, maar dat geeft eigenlijk niets. Meteen aan de koffie en vlaai, de club trakteerde. In de pauze kwam Ben onze groep versterken en die heeft ons feilloos terug geloodst naar Elsloo, waar we Erna, in haar Ukkie, aantroffen bij de dikke Stein. Samen er nog eentje op gedronken.

Van onze co-redakteur Pé: Groep 2 bestond uit, Hub, Lei, Jean, Rien en Chris, Mart C., Andre, Erna, Kees, Piet J. en Pé. Het ging via de gekende route naar Maasbracht vervolgens de Maas over en door naar Roggel en "omgeving". Die omgeving bestond uit een boeiende en voor velen onbekende door Hub bedachte lus zodat we niet eerder dan de eerste groep aan de vlaai in Roggel zouden kunnen aanschuiven. Dat gebeurde pas na 68 kilometer. Na drank en spijs terug via een ietwat kortere route langs Wessem, Buggenum en weer Maasbracht naar Elsloo. +/- 56 km en deze keer was deze groep als eerste bij de Dikke Stein. Het was bijna perfect fietsweer en de tocht verliep in goede harmonie. Wel twee kleine valpartijen: dus alert blijven en voortdurend opletten!!!! Tom Tom Bohnen werd wederom bedankt voor de boeiende route!!!!

Het was een geslaagde Memorial tour. Dank aan iedereen die aan het welslagen heeft bijgedragen.

Zie foto's onder de garmin gegevens

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb