18-04-2015: Vise en AGR

De zaterdag van de AmstelGoldRace
Heel mooi zonnig weer maar met een stevige (matig soms vrijkrachtig) en frisse N/O wind had 13 man en een dame naar de kerk getrokken.
Groep Ben beoogde met 7pp naar het Leudal te gaan.
Groep Hub (met Jan O, Erna, Sjraar, Lei, Gene en Pé) gingen op verzoek van Jan naar Visé. Jan bemoeide zich nadrukkelijk met de route hetgeen er toe leidde dat we maximaal tegen de 20000 deelnemers aan de Amstel Gold Race infietsten. Verdere uitleg niet nodig. Maar wel een hele ervaring zo'n massaal peleton op je af te zien blijven komen.
De lente was nadrukkelijk aanwezig in de natuur; alles was voorjaar. Dit leidde tot de conclusie dat als het gras bijna twee kontjes hoog is.... de muizen alle gelegenheid moeten krijgen op tafel te dansen.....
Koffie, met uitzicht op het reuzenrad in Visé en daarna tegen de wind in beukend langs de bekende kanaal en maasroute richting Kotem en Elsloo. Het gemiddelde tegen de wind in lag niet lager dan op de heenreis met de wind in de rug. Dit werd door meerdere deelnemers om overigens totaal verschillende redenen niet steeds gewaardeerd.
Om twee uur al thuis; het moet niet gekker worden.....
Hub en Jan bedankt voor de mooie rit.
 

Maak een Gratis Website met JouwWeb