15-03-2015: Herstelrondje Banholt

Het wilde niet echt lukken met het weer hedenochtend. Regen, regen en nog eens regen, maar aan de horizon was sprake van enige opklaring. Dus hoop!
Na het nodige heen en weer ge-app kozen de meesten van ons toch voor een extra spinning inspanning. Silvio en ik waagden het toch om het om 11.00 uur te proberen. Het was koud, gure noordoosten wind, maar het was en het bleef droog!
Een herstelrondje was de bedoeling, dit om een beetje bij te komen van de stevige Banneux tocht van gisteren. Besloten werd een rondje Banholt de doen en daar een korte rustpauze in te lassen. Met de noord-oosten wind in de rug ging het gezwind richting Valkenburg en Banholt, dit ondanks de stijve benen van gisteren. De terugweg was zwaarder. Wind op kop en de benen die stilaan begonnen te protesteren!
Maar opgeven was geen optie, dus: doorbijten! Silvio was ondanks de inspanning van gisteren aardig op dreef en bleef goed doorpakken. Goed gedaan Silvio!
Via Valkenburg, Schimmert terug en om 13.30 uur thuis, met 55 km op de teller en een gemiddelde van 24 en een beetje op de teller.  Mooi herstelritje!!