Zondag 11 okt Imstenrade

 

Zonnige maar frisse zondag: Martin, de twee Fransen, Wil en Henk. Martin in driekwart broek, Frans na 100 meter omgekeerd om dikker vest te pakken, handschoenen met vingers, overschoenen. Sommigen nog met zomer handschoentjes ... en verkleumde vingers.

Naar de Vroedvrouwenschool in Imstenrade. We komen daar via Winthagen -> Ubachsberg de Daelsweg af en via Benzenrade door het bos omhoog naar de Vroedvrouwenschool. Je zou het niet zeggen, maar nu logeren daar de oudjes, wellicht nog ter wereld gebracht in hetzelfde gebouw, de circel weer rond. Een rondje de Beitel, Molsberg op, Huls af, Eijs op en Wahlwilder af, en aan de koffie in Gulpen.

Onze stamtafel was bezet, we nestelen ons de aan de tafel naast die van de stamgasten van de Zwarte Keizer. We bevinden ons in het culturele centrum van de streek, er is weer een concert, gasten stromen binnen. Tussen al die stropdassen en mooie jurken steken we in ons kloffie schril af. Het onderwerp: Nederlands elftal, van Persie en Snijder die we bij uitschakeling niet meer terugzien, we moeten een stapje terug doen.

Terug de vaste route, mooi op tijd weer in Elsloo na zo'n 65 km, 650 hm en 25 gem. Tot volgende week.

Nog iets: Mallorca 2016. Zie de mail van Harrie V van 4 oktober. We willen dit jaar proberen meer mensen van de B-groep mee te krijgen. Mallorca biedt voor ieder wat wils, alle niveau's. Laat weten of je in principe wel belangstelling hebt, verplicht tot niks, maar we kunnen samen iets organiseren naar jullie wens en voorkeur.

Stuur voor einde van deze week (16 oktober) een mail naar mallorcatce@gmail.com.

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb