Woensdag 09 sept: Trintelen-Fromberg

 

Onze avondrit wordt in de wielen gereden door de tijdrit van de Vuelta. Tom Dumoulin gleed iets over half zes over de finish, z'n concurrent een paar minuten later, en ik was dus te laat voor het startschot van onze avondrit. Er stond niemand meer bij de kerk, de rest (Martin en Frans T) was al weg zag ik na afloop op de whattapp. ik was moederziel alleen, eigen schuld.

Ga dus maar alleen op stap, heb de vrije hand. Het verslag van de rit van vorige week speelde door m'n hoofd, en als vanzelf ging ik die richting uit, naar Wijnandsrade en via Voerendaal en Winthagen naar Ubachsberg. Daar besloot ik de Molsberg op te zoeken, kwam boven op de Huls, en ging omlaag Simpelveld in. Niet via de bekende Huls, maar rechts aangehouden en via de buitenste weg omlaag, is volgens mij steiler dan de Huls. Moeten we op een zondagmorgen maar eens testen.

Naar Eijs, Trintelen omhoog, boven het kapelletje de bodywarmer aan, en een foto van mooie spreuk op een bordje "als je weet wie je bent, wijst de weg zich vanzelf". Elkenrade omlaag naar de Vrakelbergerweg, overgestoken en de Fromberg op. Boven kwamen drie luchtballonnen in beeld, de wind stond mijn kant op en al snel vol in beeld, weer een foto.

De zon zakt en vlot naar huis, stipt om acht uur voor het donker draai ik het erf weer op, na ruim 60 km en een nette 27,4 bij 580 hm. 

IMG_1814.jpg  IMG_1821.jpg

Maak een Gratis Website met JouwWeb