30-03-2014: Maasbracht

Nog twee dagen voor vertrek Mallorca, dinsdag gaan we de lucht in. Koen raadde aan om te "taperen", geen inspanningen, de benen op tafel, net als de echte renners. Maar dat voelt niet goed, je (in ieder dat van mij) gevoel zegt dat je toch iets moet doen, dus vandaag een vlakke rit naar Maasbracht. Aan de kerk met 8 waarvan 5 Mallorca gangers, Harrie, Martin, Frans J, Piet, Frans T, Ruud, Silvio en Henk. Martin glunderde van oor tot oor, zoals grootvaders doen, hij was vorige week donderdag opa geworden, van een kleine meid met de naam Mae. Martin kan nu met een gerust hart naar Mallorca, wat een planning.
De grote brug over naar de Belgische kant, en de fietspaden volgend naar Leut en Meeswijk. Plotseling een knal ...... Piet. Vorige week ook al twee keer de pineut .... Snel geholpen en wieer. Heppeneert, Wessem de brug over en in Stevensweert aan de koffie in een heeeeerlijk zonnetje. Natuurlijk Mallorca ... is de fiets al opgemeten? hoe is het weer ? Zie plaatje hieronder, net als hier, rond de 20 graden, vermaak in Curacau. Silvio liet zich van de goeie kant zien, wil dolgraag lid worden: zorgen voor koffie, op kop na de pauze, hij is geslaagd, Silvio welkom bij de club.
Terug over de normaalweg, flink tempo, zo'n 80 km met een gemiddelde van 28,4 en met de verkeersdrempels en de "klim" bij het veer in Berg sur Meuse toch nog ruim 90 hoogtemetertjes. Voor de intimi: thuis op terras genoten van een lekker groot glas "ebenfals".
Volgende week zit het gros in Mallorca, dus degenen die er wel zijn, fijne rit.

      

   Met vereende krachten aan het werk                    Hoge velg, zorg dat je minstens twee bandjes bijhebt

 


Maak een Gratis Website met JouwWeb