30-05-2012: Randerath

Op 30 mei werd er door B groep weer gefietst en wel naar Dremmen in Duitsland, totaal 103 km. En let op, we waren met 17 personen: Hub, Ben, Harry, Jaak, Gerard, Mart, Toine, Chrit, Jan O, Jan R, Lei, Ernest, Toos, Tine en twee gastrijders Daphne en Bart. Kortom een echt peloton. Het was goed weer , matige wind , de gemiddelde snelheid was boven de 24 km per uur. In de pauze begonnen er een paar een ijsje te eten, en dat kreeg beperkt gevolg. Het was wel een lekker ijsje.
Op de heenweg een valpartij door het niet ontwijken van de tweede opstopping met paaltje. Gelukkig kon er door gefietst worden nadat Jan de slag uit het wiel had gehaald. Kortom, best geluk gehad en dat betekent dat je altijd op je tellen moet passen , en zeker als de groep wat groter wordt. Hub en Ben kenden  weer voortreffelijk de weg (grote complimenten) en op deze manier hebben we een stuk Duitsland gezien ( ik dacht zelfs dat het bordje Berlin en stond , maar dat was een vergissing.)
Na afloop een paar pintjes gedronken bij de dikke Stein in Elsloo: een prachtige dag , en een prachtige tour.

PS: Na afloop van deze rit hebben enkele leden hem begeleid naar huis. Jan is naar de huisarts en daarna naar ziekenhuis geweest, daar werd een sleutelbeenbreuk geconstateerd. Jan zal zeker zo'n 6 weken uit de running zijn.

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb