20-06-2012: Rondje Maasbracht-Schinveld

Aan de start helaas slechts vijf deelnemers. Geen excuses deze keer van een belangrijke voetbalwedstrijd, slecht weer of Moederdag. Waar zijn de tijden dat er 25 mannen/vrouwen aan de start stonden? Toch blijft de woensdagavond een goede gelegenheid om samen te fietsen en of te trainen. Wellicht volgende week beter!

Zoals gezegd vijf vedetten aan de start, te weten Frans Janssen, Frans Pepels, Frans Tummers, Richard Frissen en Fred Cremers. Routeleiders waren deze keer Frans T en Frans P. Gekozen werd voor een vlakke route via Maasbracht naar de neutrale weg en terug via Schinveld en Genout. De mannen hadden er echt zin in. Op het gemakje werden 75 kilometer afgelegd met een gemiddelde snelheid van 31,6 kilometer per uur!!!

Een absoluut snelheidsrecord voor de woensdagavond groep, en een puike prestatie van de deelnemers. Opvallend sterk was het optreden van Frans Tummers, die werkelijk met de week beter begint te fietsen. Natuurlijk gaat het niet elke week zo hard, dat hangt af van de deelnemers want het motto blijft samen uit, samen thuis. Hopelijk volgende week tenminste 15 vertrekkers, zeg het voort en neem je vriend of vriendin gerust mee.

De garmin route komt nog