29-07-2018: Golfbaan Henri Chapelle

Na een tropische week, een bewolkt begin van de zondag, de wind voelt zelfs lekker koel aan. En er stond een aardige wind, zijn we niet meer gewend de laatste weken. We zijn met vijf: Silvio, Martin, Piet, Richard, Wil en Henk .. en inderdaad geen enkele Frans. Doel vandaag naar Henri Chapelle.

De heenweg voert ons langs Sippenaken -> Hombourg -> Montzen -> en dan mooi binnendoor richting de steile Kinkenberg, maar net voor de klim linksaf naar beneden en dan langs de golfbaan naar Henri Chapelle. Langs het Amerikaans kerkhof naar de pauze in Teuven bij Cafe Modern. Vanuit HC zijn er twee routes naar Teuven, na de rotonde boven slachthuis meteen rechtsaf naar Remersdaal, de kortste, en eentje door naar de Planck en afslag naar Teuven, de iets langere. We hebben ze allebei gedaan, vraag aan de lezers, hoe dan?

Cola en koude chocomel, en een stukje vlaai. En waar heb je dan over? de tour .... onze Tom natuurlijk. En wie in godsnaam de bewegingstrainer van Sky is, Thomas batsensparend op het puntje van z'n zadel, Froome rechtop de fiets - ellebogen naar buiten - friemelen en froomelen aan z'n metertjes .... ziet niet uit maar gaan wel hard.

Terug in Elsloo na 88 km en 830 hm bij een in de benen te voelen 26,2 per uur.

de route: https://www.gpsies.com/map.do?fileId=fdualmttnazpfzvp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb