Bij Saive op de koffie

Maandag, heuveldag, zonder onze vaste routekapitein Hub die van z'n vakantie geniet, hopelijk is het weer daar net zo goed als hier vandaag. Hier gaan 4 man genieten, in volgorde van opkomst: Frans, Henk, Sjraar en Piet C. Effe overleg van waarheen, de klim van Sarolai legde het af tegen die van Richelle. 

De heenweg deed Gronsveld aan, binnendoor via een van de 'Wiel Kusters' weggetjes naar Oost Maarland, over de klinkers van Eijsden, en richting Visé. Hier over het bruggetje over de haven, met samengeknepen billen langs een paar blazende ganzen, en verder langs de Maas over de boulevard. Via de klim van Richelle naar Saint Remy en omhoog naar Blegny, pauzeplaats was gesloten, helaas. Piet wist nog een mooie plek bij Saive, pakte hier het roer over ...... maar was ook gesloten, en nu? Naarstig op zoek, speurend, weer een gesloten terras, en plotseling .... raak.

De terugweg voerde Piet ons langs onverwachte weggetjes naar Elsloo, waar we na 85 km, ruim 500 hm en ruim 25 gemiddeld aantikken.

De route: https://connect.garmin.com/modern/activity/3004337538

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb