Partij voor bezinning

Een zonnige maandagrit, de bofkonten zijn Frans P, Sjraar, Hub en Henk. Op de vraag aan onze leidsman Hub - waarheen vandaag - was het antwoord Partij. En via welke route? dat merken we wel. We blijven in Zuid Limburg, elke keer weer een verassing welke route. Voor de van vandaag, zie de garmin-link.

Het was een schitterende rit, het weer werkte mee, prachtige uitzichten, lange schaduwen zorgen voor sfeer. We voelen ons uitverkoren, dat we hiervan mogen en kunnen genieten, we zijn bofkonten.

October, najaar, oogsttijd. Overal zien we tafeltjes met appels - peren - noten en nog veel meer. En het seizoen voor appelsap natuurlijk. In Bemelen langs de weg een grote banner van de lokale appelsap maker, appelsap in verschillende smaken, de moeite van het proberen waard. Boven de Bemelerberg moeten we stoppen voor rood licht, wegwerkzaamheden, rood bij 't Rooth, wat een toeval.

Pauze zoals gezegd in Partij, stamcafé De Remise. We zoeken binnen een tafeltje, met een sfeervol kaarsje. Diepzinnige discussies en beschouwingen, aangezwengeld door een interview met Beatrice de Graaf in de Limburger van afgelopen zaterdag. Ook twee bezoekers genoten mee .......

Na bijna heerlijke 95 km en 780 hoogtemeters en 24,7 in 't uur mooi op tijd weer in Elsloo. Tot woensdag.

En hier de route: https://connect.garmin.com/modern/activity/3074967844

PS Voor het fotoverslag van de handbike activiteit op 23 september kijk op onze website: jubileum activiteiten.

IMG_5687.jpg

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb