Zutendaal met een vervolg

Wat een titel, wat is er aan de hand? Dat zien we straks.

Na een paar druilerige dagen lijkt het of onze lieve heer ons routeprogramma heeft opgezocht, woensdag fietsdag, dus laten we het maar eens droog houden. Goed gedaan. Volle mep aan de start dus, zie foto. Hub gaat met z'n groep naar Zutendaal, samen met Sjraar, Pe, Mart, Ruud, Frans P en Henk. De route, kijk maar eens op de link. Wat vandaag vooral opviel is dat het herfst is, en het flink gewaaid heeft. Normaal de vallende blaadjes, vandaag door de wind geen blaadjes maar vooral takken op de fietspaden in het bosgebied rondom Zutendaal. Opletten geblazen, takken ontwijken, takken springen onder de banden door soms de lucht in, soms ook geraakt er eentje in de spaken.

De pauze genieten we in Zutendaal, sjiek hotel met restaurant. We nestelen ons in het cafégedeelte waar we openlijk de bananen en boterhammen kunnen genieten zonder dat lunchende gasten de wenkbrauwen optrekken. Het gesprek gaat oa over schilderen - watergedragen verf of terpentine? - en de rest blijft geheim. De terugreis gaat volgens de klok, de intentie was om twee uur terug in Elsloo voor het vervolg op de rit. En - hulde aan Hub - klokslag 2 uur stallen we de fietsen bij de Dikke Stein voor het genoemde vervolg.

Welk vervolg dan wel, vraagt de lezer zich mss af. Kijk de verslagen erop na, de opkomst van de groep is soms beetje laag, waarom is dat, en wat kunnen we eraan doen. Reden genoeg om er samen over te praten. En dat gaan we vandaag doen. Piet J sluit aan en met acht man, koffie pils en cola, gaan we aan de slag. Fijne discussie, meningen en suggesties vliegen over de tafel. En een paar afspraken waar we mee verder kunnen. Mannen, bedankt, goed bezig geweest. Tot volgende rit.

de route: https://connect.garmin.com/modern/activity/3129558457

 

IMG_5850.jpg

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb