Maasbracht, zomerse herfst

Weer een zonnige maandag, het is herfst maar voelt zomers aan, verwarrend voor mens en natuur. Aan de start Hub, Lei, Tine, Sjraar en Henk. De afwezigen hebben een mooie rit gemist. De rit is een soort verzoeknummer; na een mooie en inspannende heuvelachtige zaterdagrit, op verzoek vandaag een vlakke voor herstel. Hub stelt voor naar Maasbracht, natuurlijk via weer een andere route, laat dat maar aan Hub over.

De route zie je op het garmin plaatje. Pauze bij Het Wiel. Het terras in de schaduw, en dan toch weer wat fris, dus naar binnen. De babbel gaat over de mooie rit van afgelopen zaterdag, die van de C en van de B groep. Wie was het haantje van C? Ook het Nederlands elftal, lopen we niet naast onze schoenen? voor zelfde geld was het 2-0 nederlaag geworden, de bal is rond. Hub laat nog effe de bidon vullen aan de bar, en krijgt als bonus een handvol ijsklontjes extra. Na 93 km, een heftige 130 hoogtemeters bij 25 gemiddeld.

En .... ga eens in het Streekmuseum aan de Maasberg kijken, twee vitrines met foto's en spullen over 40 jaar historie van onze tourclub.

De route: https://connect.garmin.com/modern/activity/3092293156