15-04-2018: Toeristisch van Doenrade naar Ubachsberg

Stramproy staat voor vandaag op de lat, maar daar willen de mannen (Frans T en J en Piet J, Martin, Piet C, Silvio, Wil en Henk) niet aan. We willen ook nog een snuifje Amstel Gold Race meekrijgen, en daarvoor moet je de heuvels in.

Als afwisseling naar Sweikhuizen, bij de kerk rechts en toeristisch binnendoor naar Puth -> de Windraak -> Doenrade -> Thull en over het oude spooremplacement bij Nuth en langs de vijver van Hoensbroek binnendoor naar Weustenrade -> Winthagen -> Ubachsberg voor de koffie. Silvio heeft een raadsel, hoe instellen van de gegevensvelden op het scherm van de Garmin 1000. Aan tafel ging het ding door vele handen, maar niemand wist de oplossing. Dus als een lezer kan helpen ....

Op een kruising onder Wijlre worden we tot stoppen gedwongen, de mensen staan 5 rijen dik, stemmige blaasmuziek, een processie ? We vouwen onze handen en wachten .... tot we horen dat zonet de kopgroep van de AGR langs is gekomen. We wachten enkele minuten totdat het peloton langs zoeft en vervolgen onze weg. Na 67 km en ruim 500 hm terug in Elsloo.

de route: https://connect.garmin.com/modern/activity/2626556129

Maak een Gratis Website met JouwWeb