14-03-2018: Bree

Vandaag belooft weer een droge dag te worden volgens de weerdeskundige met een matig briesje uit het zuiden en ca 8 graden om 10 uur.

Aan de kerk best wel druk  maar toen de routes bekend werden waren er vandaag maar 3 volgers voor Hub B. Frans J, Frans P en Mart C zijn de fietsers die met Hub voor een nagenoeg vlakke rit richting pauzeplaats Bree vertrekken. Over het fietspad langs de autoweg richting Maasmechelen en de verder bekende route tot As, waarna Hub dan via zijn tomtom brein de uitgepijlde route, vaak over schitterende landelijke wegen, langs Opoeteren en Opitter met afwisselende koprijders na ca 55 kilometers de pauzeplaats wordt bereikt.

Leuke vaste locatie met volgens Mart toch vandaag wel te rustige bediening. Volgens de overige zat de onrust meer bij Mart, want op heenweg had hij al aangetoond dat zijn vorm vandaag oké was en wilde hij die soms  door een langere pauze niet verloren laten gaan, wat hem op de terugweg met flink aanwakkerende tegenwind zeker niet is overkomen. Op de terugweg ook weer een landelijke route door of langs  Beek, Tongerlo, Voorshoven, Gremelslo, Ven, Leu, Leeuwerik, Maaseik, Roosteren, Dieteren, Holtum, Born, Limbricht, Guttecoven, Urmond, Stein en finishplaats Elsloo. Fijne bijna vlakke woensdag rit. Bedankt mannen tot de volgende ronde.  PS : Hub de veren zijn nu wel bijna op.    

Afstand= 99 km  Hoogtemeters= 410 mtr  Gemiddelde= 24,8 km/uur

Gps gegevens : https://connect.garmin.com/modern/activity/2555096484